Lokaal, grasgevoerd vlees
Waar komt je eten vandaan en wat is de echte achtergrond van het leven wat je op eet?
Precies daarom bied ik lokaal grasgevoerd vlees aan dat aan voorwaarden voldoet, wat maakt dat ik er volledig achter kan staan. Vanuit mijn kijk op optimale voeding, kunnen we niet zonder ‘goed’ vlees, maar wat betekent goed? Goed is in mijn ogen als de beesten goed geleefd hebben en daardoor op een gezonde manier groot zijn geworden. Exact dat is wat we aanbieden.
Regelmatig bied ik daarom vleespakketten aan die aan deze voorwaarden voldoen. Verser, lokaler en betrouwbaarder ga je het niet vinden. Aangezien ik voor de kwaliteit wil staan is het aanbod beperkt.
Hoe gaat het in zijn werk?
De vleespakketten worden verkocht in pakketten van 15 kg. Deze zijn op te halen in Den Bosch of Elshout op de dag, wanneer het vlees gesneden wordt. Je kunt dan zelf het vlees verpakken in de voor jou gewenste hoeveelheden, waarna je het direct in kunt vriezen.
De prijs is € 16,- per kg.
In een pakket kun je het volgende verwachten:
- Rundergehakt
- Tartaar
- Hamburgers
- Soepvlees
- Hacheevlees
- Magere stooflappen
- Riblappen
- Borstlappen
- Sukade
- Braadvlees
- Bief/baklappen
- Rosbief
- Biefstuk/ Kogelbiefstuk
- Runderhaas
- Entrecote
- Ribeye
- Schenkel
Orgaanvlees, botten en ossenwit.
Ook het orgaanvlees, de botten en het niervet wordt gebruikt. Deze delen bevatten essentiële voedingsstoffen voor de mens en kan dus ook een heel mooie aanvulling zijn op je dieet.
Deze delen worden los verkocht. Kijk hiernaast voor de delen die er zijn.
Ben je geïnteresseerd in een van deze delen, laat je gegevens dan ook achter via onderstaand contactformulier.
Een overzicht van de overige delen:
- Lever
- Nieren
- Milt
- Hart
- Ossenwit
- Botten
- Tong